Massatge Shiatsu:

«Shiatsu» és un terme japonès que significa literalment pressió amb els dits (shi=dit i atsu =pressió).

L’origen del Shiatsu tal i com el coneixem es remonta a la medicina tradicional oriental i a una successiva i dinámica incorporació de tècniques que l’han convertit en un dels mètodes més eficaços en la prevenció i tractament de dolors i malalties. Avui en dia continua en constant evolució, questió que fa que els que estimem aquest art ens mantinguem atents i il·lusionats en millorar la pràctica.

Les sessions de shiatsu esdevenen habitualment damunt un futó, podent-se fer també en una camilla o inclús amb la persona asseguda en una cadira. De tota manera, com més comfortable sigui l’espai i menys sorollós l’entorn majors serán els beneficis de la sessió.

 

Quin tipus de roba necessito?

Roba cómoda, que cobreixi les extremitats i també mitjons ajuden a que el receptor centri la seva atenció en el seu propi cos allunyant-lo de pensaments extrasensorials.

La base del shiatsu estriba en el coneixement anatòmic i dels meridians o canals energètics que el recorren, fent circular el ki o energía per tal de recuperar l’equilibri cos-ment

Les sessions comencen amb una breu entrevista per saber el motiu que ha portat la persona a rebre un shiatsu. Coneixer el malestar físic i/o anímic servirá per conduïr les mans cap a manipulacions d’una forma més específica i eficient. Es probable d’entrar en estadis de més o menys conciencia per lo que es proposa centrar-se en la respiració per tal d’aprofundir en l’autoconeixement del cos.

A més d’aplicar pressions més suaus o intenses amb els dits i els palmells , també es reben estiraments aprofitant la força de la gravetat. Altres manipulacions que es practiquen son moviments rítmics i curts i rotacions de les articulacions. Tot, molt adient a la persona, estimulant el poder curatiu del propi organisme i reforçant el seu sistema immune.

La sessió conclou al cap d’una hora aproximadament.

El shiatsu es indicat per un munt de dolors i malalties i millora des d’un refredat o una contractura a insomni, estrés, problemas digestius, dolors menstruals, cefaleas, mals d’esquena. Eleva l’ànim i atenua estats depressius. Rebre’l periodicament ajuda a clarificar la ment i la postura corporal.

 

Per sol·licitar una massatge pots fer-ho per mail: jcanades_1@hotmail.com

Per telèfon: 693 682 622