Que és el Reiki?

La paraula Reiki és un terme japonès format per dues paraules REI, energia universal i KI, energia vital. És un mètode terapèutic mil·lenari que equilibra i restaura les energies de l’organisme i afavoreix la capacitat del cos per sanar-se a si mateix, harmonitzant tant el cos com la seva ment. Son també un conjunt de tècniques originàries de Japó dins de l’Armada Imperial Japonesa, que inclouen tècniques de meditació, exercicis de Txikung i tècniques d’imposició de mans, promovent un estil de vida saludable.

Imposició de mans? Doncs sí, Reiki no és una creença, ni una religió, ni una secta, ni qüestió de fe. Reiki es basa en què qualsevol activitat cel.lular del nostre cos el qual genera un camp biomagnètic al seu voltant. I cada conjunt de cèl.lules formen un teixit, amb el seu corresponent camp. I cada conjunt de teixits formen òrgans, i cada òrgan forma sistemes. I cada sistema té el seu propi camp biomagnètic. Gràcies a aquests camps que genera el nostre cos els electrocardiogrames, els encefalogrames, magnetocardiogrames, etc, poden medir l’activitat regular o irregular del nostre cos en els diagnòstics.

Que fa el Reiki?

Les nostres mans també generen un camp biomagnètic que, al aplicar-lo a prop del receptor, modifica el seu propi camp. El Reiki NO cura el càncer, ni altres malalties, ajuda en el procés i redueix l’estrés del pacient ingressat, redueix els efectes secundaris de fàrmacs, ajuda a mantenir un sistema immunològic més estable dins de les possibilitats. Podem enumerar alguns dels beneficis en els diferents nivells:

Físic: Millora en malalties, lesions, metabolisme, etc.

Emocional: Problemes sentimentals, agressivitat, infelicitat, etc.

Mental: Hàbits nocius, estrès, insomni, etc.

Espiritual: Harmonia, pau, equilibri, etc.

Reiki actua en profunditat anant a l’arrel del problema físic o emocional, permetent que l’emoció o el patró de conducta que ha creat el desequilibri, es manifesti i sigui sanat. També ens ajuda al creixement personal i a l’expansió de la nostra consciència.

 

Vols rebre una sessió de Reiki:

Mail: hola@omshantilaroca.cat

Telèfon: 693 682 622