Thai Yoga Massage

El Thai Yoga Massage, conegut com a “Nuad Phaen Boran” és una tècnica sagrada de massatge Oriental, amb influencies de la medicina China, d’ensenyaments Budistes i de l’Aryurveda. La técnica s’ha transmès de generació a generació, perfeccionant-se amb el pas del temps fins a obtener grans efectes terapèutics que beneficien al pacient de manera holística, armonitzant ment, cos i ànima. El tractament consisteix digitopressions rítmiques i palmejant les línies d’energia Sen que recorren tot el cos i amb suaus estiraments. Al combinar-los aconsegueixen lliberar, de manera agradable i relaxada, totes les tensions físiques provocades per l’estrès laboral, físic i mental. A través d’una actitud meditativa es realitzen una sèrie d’estiraments passius, moviments armònics i digitopressions que ajuden a equilibrar el cos energètic i aconseguir estats profunds de relaxació. Aquesta técnica ajuda a equilibrar l’energia del cos a nivel físic, mental i emocional. Rebre un massatge thailandès és com rebre una sessió de Ioga sense fer cap esforç, li diuen el Ioga passiu o dels mandrosos.

En què consisteix?

És un massatge a on es realitzen una sèrie d’estiraments passius, de moviments harmònics i digitopressions rítmiques, i a on hi ha un profund treball del cos a nivell físic, mental i emocional. El thai yoga massatge, com també se’l coneix, es realitza amb una actitud meditativa, sense olis, amb roba còmode i ampla, i sobre un futon o camilla.

Quins beneficis té el Thai Yoga Massage?

Augmenta la flexibilitat muscular i articular, es una relaxació profunda del sistema nerviòs, millora la nostra postura corporal, la consciència del cos, augmenta la circulació de la sang, alleuja tensions i malalties relacionades amb l’estrès, estimula el sistema immunològic i és excel·lent per cames carregades o mals d’esquena. Generalment, la sensació és semblant a haver fet una sessió de Ioga.

Quina base té el Thai Yoga Massage?

Com a conseqüència de la vida diària i com la gestionem, es creen desequilibris a nivell físic i energètic. El treball sobre les línies energètiques, els estiraments passius i la respiració coordinada amb el silenci intern proporcionen una profunda relaxació al pacient i li permeten recuperar el cos aportant, un profund benestar i reequilibrant-lo energèticament.

 

Quina duració té?

El massatge pot durar d’una hora a dues hores i mitja. Normalment a Omshanti La Roca realitzem sessions d’una hora o de 90 minuts, segons el pacient. És un massatge profund i molt relaxant.

 

I després del massatge?

Pots sentir la necessitat de dormir i descansar. En el cas de venir estressats o amb cansament acumulat, al mateix moment produeix una agradable sensació de relaxament. La mateixa nit o l’endemà podrem sentir vitalitat i lleugeresa, senyals de la renovació de l’energia.

Oferta per el mes de Juny i Juliol:

Et facilitem 3 sessions de massatge thailandès, cadascuna anirà guiada segons les necessitats del pacient. La primera sessió serà de desbloquejament, un treball de línies, punts energètic i estiraments passius. La segona sessió estarà enfocada al treball de fascies i una aproximació més profunda al cos del pacient. La tercera sessió estarà enfocada en el treball a energètic a través del massatge tilandès i la osteopatia craneosacral.

Preus:

Per una sessió de 90 minuts – 60€

Oferta del pack 3 massatges – 150€

Per una reserva de massatge: edu@omshantilaroca.cat

Per concertar massatge per telèfon: 693 682 622