Eduard Albert

Professor de Ioga Integral Escola Witryh per la FEYS, Professor de Ioga Acreditat per la Generalitat de Catalunya. Iniciat el Kriya Ioga per l’escola Ananda Ioga de Kriyananda, de Paramahansa Yogananda. Diplomat en Ioga per parelles, Vinyasa Yoga, Dansa Ioga, Diplomat en Massatge Tradicional Tailandès Sunshine Network, Massatge terapèutic Old Medicine Hospital, Diploma en Herbal Thai Massage, Reflexologia Podal Tailandesa Old Medicine Hospital, Diplomatura Osteo Thai Massage College Francia, formació de Ioga per nens, curs de gestió emocional per a nens i està iniciat en Osteopatia craneosacral. Reiki III Mikado Usui amb Jordi Ibern i Curs de Primers Auxilis a la Creu Roja. Diplomat en Ciències Empresarials per la UPF i Master en Mkt Internacional a l’UAB.

Està molt agraït als seus pares, a tots els mestres i professors, en especial Omshanti Yoga Studio, el Centre Mèdic La Roca, a Witryh i Pranayoga.

Alex – Yishai

Diplomat en fisioteràpia per la Universitat Internacional de Catalunya. Professor De Ioga per l’Escola Witryh, reconeguda per la F.E.Y.S. Estudis d’Acupuntura i Shiatsu a l’Escola Kiai de Barcelona. Formació Intensiva de Auriculoteràpia a l’Institut Ismed de Barcelona. Diplomat en Massatge tailandès per la Thai Healing Art School International. Format en Teràpia Craneosacral 1 a l’Institut Upledger de Granada. Format En teràpia craneosacral biodinàmic . Format A Raja- Hatha ioga per Andrei Ram. Kriyaban. Iniciat el kriya ioga per l’escola Ananda Ioga de Kriyananda, deixeble directe de Yogananda. Realitzant actualment el Màster de Ioga a l’Escola Witryh. Professor – Tutor de la formació de professors de Ioga Witryh a Catalunya.

Contacte: om@shantinilaya.cat

Cecília Egea

El meu interès pel ioga, es va iniciar  de forma teòrica a través de la lectura,  bàsicament en l’àmbit de filosofia i pensament. Va ser amb la Carme Nalini al seu centre Narayoga, que vaig iniciar la seva pràctica en un moment personal d’encreuament de camins i decisions complexes.

El descobriment del Ioga va suposar el principi d’una evolució personal, i va ser al cap d’un temps devant la voluntad d’aprofondir, que vaig realitzar la formació durant dos intensos anys a la Escola Mahashakti de Navarra.

La seva pràctica continuada i viure en Ioga suposa per mí  una transformació i superació constants, tant a nivell físic com mental i emocional  i un creixement interior, que ara, com a Professora de Ioga Integral és el que vull compartir i ensenyar.

«Som professors de Ioga formats i acreditats per la Generalitat de Catalunya. No anem ni de gurus, ni de mestres, tractem els alumnes com els nostres igual: esperem aprendre d’ells tant com ells aprenen de nosaltres. Només ens dediquem a transmetre el nostre entusiasme per aquesta filosofia del ioga. Som persones en constant formació, conscients de què sempre s’ha de caminar per evolucionar i de què sempre podem treballar-nos per millorar. Agraïm als tots els professors i mestres que ens han inspirat: Òscar Valls, Somma, Wari, Swamini Danda Ananda Jaya Ma, Swami Satyananda Sarasbati, Omkar, Isis, Jordi Ibern en Reiki, Itzhak Helman en Thai Yoga Massage, Dayalu, Takis, David Lutt, Laurino, Pau, Till Heg,..»